Šta muškarci češće uništavaju zdravlje

Trudite se da se od nas da budemo jaki, nesokrušimmi. Njihove zaštitne impulse su važnije za njih, nego ih sopstveno zdravlje. Da, govorimo o vama, gospodo! Pogledajte šta nesvesno uništavaju. Možda mala sonda pravo u svoje “negativne navike” će vam pomoći da i vi sami, i vaše telo počnete da cenimo više. Mi želimo da ste bili u boljoj formi. Uske odeću napravljenu. Prvo, mi se koncentrišemo na svoju odeću. Društva rublje, kao i pantalone-ne najbolji izbor. Društva za kosu smanjuje plodnost. Ekskluzivne delove dobiti i toplo. Zajedno sa sperme direktno u tanak dobiti bešike, kao i uretru. Pantalone, kao i rublje treba da se diše, napravljen od više od fleksibilnih materijala, kao i sa jakim zglobova.

Nadevanij kapama

Nadevanij kapama

Sada ispod malo upozoravajući o šeširima. Ako želite da sačuvate luksuznu griva pravo na dugovečnost, spreči redovno stavljanje kape i šeširi. Ne brinite, to je o pokrivke za glavu od teških, kao i vozduhonepronicaemыh proizvoda sa više zdrav. Tamo su česti znojenje, koja je, svakako će izazvati razmnožavanja mikroorganizama i može da dovede do infekcije kože glave. učná hrane i piva. Da, to je istina, da je telo, da ne zloupotrebljavate ekstremne dijete, kao i mi, ali se u tebe povrćem, to nadljudski snage. Apsolutno ništa poraza veliki element od mesa sa pivom. Naučnici su na seminaru u Barseloni tvrde da je masna i masna hrana ugroziti tanka linija, ali uglavnom za smanjenje visokog kvaliteta sperme. Preporučujemo: 8 ideje za muškarce koji žele da povećaju plodnost kod momaka sa gojaznošću, imaju 60% veće šanse niske koncentracije sperme, kao i na 40% više šanse da ih sperma će patiti od nekog. Zaštitu i signalizaciju perverzija sistem.

Gospoda misle da samo oni mogu da štite, kao i da nahrani članova porodice. Često, tako da ne mislim da se odmori, ne uzimaju skoro bez odmora i ne možete da pokupi trenutku. To je prilično lako razumeti, da postoji bi trebalo da bude ohrabrujući za domaćinstvo, ali obično misije na veliku platu ne može da plati. Nadam se da drug mogao da uradi bez nove cipele, kao i deca, naravno, razumem, zašto oni nemaju najmoderniju telefon kada pravite još više svog vremena. Dve smene zbog zdravlja? Čisto ludilo! Ignorisanje simptoma i tegoba s pravom, da gospoda na hladnom skoro umreti, ali kada je u pitanju mnogo ozbiljnije bolesti, da izabere ne najverovatnije do lekara. Osim toga, telo mnogi ne prate (za razliku od SAD), stoga vas čini još gore da vidim indikaciju. Ako je nešto boli, zaštitna za ruke. Kada se steknu neku mast ili lekove, većina od njih grade na noćni stočić, a i kada ih završe lečenje.

Emocije ispod poklopca

Emocije ispod poklopcaJasno, mi nismo o tome da morate da plače svaki put kada vidite šarmantan pas ili stara baka, ali da pusti paru treba svima. Nije bitno samo šta tehniku ste izabrali. Da pobegne, da se bore, u nekim slučajevima, potrebno je da viče ili najverovatnije zdravstvenog kluba. Quelched osećanja može izazvati anksioznost, štetu imuni sistem organizma i može da dovede do zdravstvenih problema u vezi sa nakopivšegosя stresa, kao što su neuroze, čir na želucu, ćelija raka i kardiovaskularnih bolesti. Duže je u meni, vi ćete ugušiti, u najgorem tipa, dakle, izaći na površinu. Avioni u pogrešnom metod u ovom trenutku je najmanje očekujete da možete dobiti u lepljive situaciji. Kasno noću Da li ćete uživati u sportskim kanalima, konzolu, PC ili “gledaju” na svoj računar sistema, ponocováním život definitivno neprodloužíte. U 60-ih godina. godina je to bilo prirodno da spava po 8 sati dnevno. Trenutno je u proseku oko šest sati. Nedostatak sna stvara smetnje u glavama i komprometiruet imuni sistem. Obessilevšiй čovek čini propusti na radnom mestu, ali je u osnovi rizici pri vožnji. Naš savet: zašto momci su predmet ňaderné privlačnosti?

Osnovna pretraga za našeg istraživanja je činjenica da su problemi sa spavanjem, koji su neke od najčešćih problema ostalog, odnosi na velikoj smrtnosti kod muškaraca. Do tog vremena, jer nijedna druga studija je pokazala da je nesanica je u direktnoj vezi sa smrtnosti”, – kaže doktor. Hotel alexandros Vgontzas iz koledža u Pensilvaniji na veb-vesti.HBO. Rezultati su obrađeni na osnovu istraživanja, gde naučnici su se pridružili ostatku pozadina sa 741 muškarci. Izolacija Po mišljenju američkog naučnika Bernardta Koen sa neženja, vdovcov, kao i momci koji zapravo predali na žene, oni pripremaju relativno 3500 dana života. Ženke usamljenost ukus bolje, trese skoro 1600 dana. Ovaj pokazatelj učestvuje Svetska zdravstvena organizacija (SZO). Alati ženke su moćni. Da smo mosting verovatno, govoriti, dama, velnes momaka utiče uglavnom SAD. Ko od vas će biti u stanju kozыrяtь onim što on zna tačno kako je vaš disk? Ako vam je potreban partner da proceni koliko dugo, koliko je to moguće, onda je to bez potrebe da se ne uznemiren. Šta krugu skladu sa ste upropastili svoje zdravlje? Stupite u kontakt sa nama u razgovor ispod post.

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *