Momak je u toku, ili muškog klimaksa

Da dame oko u periodu između četrdeseti i šestidesяtoй godina života “prevazilaženje” sa znacima prelaznog perioda (menopauza, klimaks), svi znamo. Dešava njihovog iscrpljivanja aktivnosti, a takođe smanjuje proizvodnju hormona estrogena. Još jedan pogled klimaksa, međutim, javlja i kod muškaraca. Kada se to desi, kao što se dešava, a takođe kako mogu da se nose sa svojim znaci i simptomi? Čovek smena apsolutno ništa, potpuno novi, jedinstven u svojoj vrsti, i on potpuno nije ni tabu, ima svoje naučno ime -. Za razliku od obrazovne, kao i mediji osiguranje problema ženskog klimaksa, međutim, ova tema je još uvek prilično zanemareno i na taj način, ne lečenje dovoljno obezbeđeni i ne koriste.

Osnovne razlike između muškog i ženskog roda smena

Osnovne razlike između muškog i ženskog roda smena

Menopauza je zapravo opisuje poslednje menstruacije kod žena, posle čega se javlja relativno ekstremnim, plahovit i takođe ponekad značajno neprijatne znaci se javljaju hormonalne promene, izazivajući prekid trudnoće ova i, samim tim, plodnost žene. Kod muškaraca došlo je pomak u kasnijem životu, u pedesete, značajnije, međutim, može da otkrije čak i mnogo kasnije. Za razliku od žena u menopauzi, kod muškaraca, kada se dešava smanjenje hormona stepeni mnogo više postepeno i u dugom roku, sa stalnim očuvanje reproduktivne sposobnosti, kao i do visoke starosti. Andropauza – muški tranzicije, kao i njegovi znaci. Čovek pomak u kombinaciji sa smanjenjem nivo polnih hormona testosterona, povezano sa emocionalnim teškoćama, koje mogu da prate, kao žene. To može da se sastoji od depresivno stanje duše, osećaj anksioznosti, ekstremne ocene iritacije, zamor, osećaj nemogućnost da žive i nespremnost uobičajenih zadataka i aktivnosti, neodržive države, ali i gubitak libida, kao i problemi u seksu-u vezi zona – nespremnost da se bave ljubavlju.

Nesposobnost da izazove zadovoljstvo i problema sa erekcijom. Oni takođe uključuju poremećaj sna, gubitak kose ili održivog gubitkom mišićne mase i pogoršava problem kože. Na duže staze se dešava povećanje težine, kao i povećavaju opasnost od razvoja dijabetesa, kao i ateroskleroze. Kako i zašto momci često (ne) eliminiše probleme u vezi sa andropauzou?Pitanja u vezi sa muškim polom, posebno u seksu, naravno, izuzetno negativno utiču na mušku sujetu, da su muškarci zaduženi za stalno i u svim okolnostima čovek u pravom smislu te reči, svaki mali stvar, koja pripada njemu. To je sujeta, sramota, precenjivanje svojih snaga i nemogućnost da se prizna broj svoju starost i u vezi sa njim prirodne drяblostь tela i njegovih funkcija je činjenica da su momci njihovi problemi, ne samo da ne rešavaju, ali ni jedan od njih ne govori. Međutim, izaziva frustracije, a takođe može negativno ogledalo u konsensualьnom partnerstva otvorena pitanja sa muškarac ponekad pokušava da sakrije iza hrabrost o sopstvenom nepotoplяemosti, njegovo suzbijanje sama po sebi. Zamena lečenja, kao i alternativne pomogne u andropauze

Gubitak muškosti treba da priznam

Gubitak muškosti treba da priznam

Kao realnost i potpuno prirodna posledica velike starosti. To je jedini način možete da nastavite odgovarajući tretman, kao i resurse koji su simptomi muškog klimaksa značajno zadržavanja ili čak i niže. Osnovni princip, koji je bolje i odgovornije da se brine o svom telu, kao i opšte blagostanje, prelazak na zdrava i uravnotežena ishrana, mnogo vežbanja, ali i pregled kod specijaliste, koji će izabrati idealne rešenja uz pomoć lekova i dijetetskih suplemenata. Terapija zamene na osnovu kontrole hormona testosterona pokazuje mogućnosti da eliminiše ili značajno poboljšanje većine problema u vezi sa ovim uslovom. Međutim, ova terapija još nije sasvim uobičajena pojava, baš kao što to nije pogodan za ljude sa bolestima bubrega, jetre, kardiovaskularne probleme porekla, ukrovkou, rak prostate ili bilo koje druge ćelije raka stanju. Impotencija ili slično muške impotencije, je više stalni problem, nego što može da izgleda. Uticaj čak 52 % momaka uzrasta između četrdeset i sedamdeset godina. To je, međutim, preko 70 % pacijenata sa ovim pitanjem u dovoljnoj meri ne leči! Najviše tipičan uzrok je stanje krvnih sudova.

Međutim, postoje i drugi, koji su momci obično ne obraćaju dovoljno pažnje. říčiny impotencija – šta je potrebno da pratite? Uzroci impotencije uključuju napon, psiholoških barijera, smanjenje hormonske agenta stepeni, bolesti prostate, dijabetes, kao i neurološki i vaskularni bolesti ili mentalne bolesti. Kao što smo već razgovarali, uslovi od kapilarne je jedan od najčešćih. U najčešće ponavljaju problema sa erekcijom dakle, to je pravo vreme za posete urologu, rezultat koji može, posebno, da traže mesto takođe se plašio raka prostate. Ateroskleroza i impotencija – samo kakva je veza? Pod tim imenom, dok mi predstavljamo dobro poznat posebnim potrebama srca ili moždanog udara, koronarnuю bolest arterija, međutim, češće pogođene arterije kuka i smanjenje ekstremiteta. Neprimereno protok krvi u skraćenom ekstremiteta ispoljava nelagodnost, hramanje, ishemija arterija male butine mogu da imaju, međutim, dovela do samo probleme sa erekcijom, kao popularan, veoma je važno imati dovoljan protok krvi do polnih organa.

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *